Kotlety wieprzowe w sosie
Kotlety wieprzowe w sosie wymagają około 1 godziny i 50 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 2,72 USD za porcję. To danie główne ma 337 kalorii , 34 g białka i 16 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i kup zagęszczoną zupę krem z grzybów, zagęszczoną zupę cebulową, parmezan i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 59% , co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grillowane kotlety wieprzowe z ananasem , Pieczone faszerowane kotlety wieprzowe i Serowe kotlety wieprzowe .
Instrukcje
W płytkiej misce rozbij jajko i wodę. Zanurz kotlety wieprzowe w mieszance jajecznej, a następnie obtocz w bułce tartej. Na dużej patelni zrumień kotlety na oleju.
Przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Wymieszaj zupy i polej nimi kotlety.
Posyp serem. Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 1-1/2 godziny lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Podawać z puree ziemniaczanym.