Kotlety Wieprzowe Tequila

Kotlety wieprzowe Tequila może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 387 kalorii, 29g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, Chilli Jalapeno, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Tequila Pork Chile Verde, Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą, oraz Tequila Smash-koktajl tequili i domowe wiśnie Maraschino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć i wyrzucić tłuszcz z kotletów. Wytrzyj kotlety wilgotnym ręcznikiem, a następnie naciśnij nasiona kminku równo na szerokie boki każdego kawałka.
Umieść 10-do 12-calową patelnię nieprzywierającą na dużym ogniu. Gdy gorące, dodać 1 łyżeczkę masła, przechylając do płaszcza patelni.
Dodaj kotlety; brązowy dobrze z każdej strony, w sumie około 6 minut. Wymieszać z czosnkiem.
Zdjąć patelnię z ognia (z dala od odpowietrznika, wentylatora lub materiałów łatwopalnych). Wymieszaj bulion, tequilę i sok z limonki na patelnię. Ustawione na wysokim ogniu. Gdy płyny zagotują się, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso nie będzie już różowe w środku (pokrojone na próbę), około 4 minut.
Kotlety przełożyć na talerz; ogrzać.
Na dużym ogniu gotuj soki na patelni, aż zmniejszy się do 3 do 4 łyżek stołowych, około 2 minut.
Dodać pozostałe masło, w bryle, i mieszać aż do wymieszania z sosem. Doprawić do Smaku Chili.
Polać wieprzowiną sosem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.