Kotlety wieprzowe Sweet 'n' Tangy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj słodkich i pikantnych kotletów wieprzowych. Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny serwuje 2 i kosztuje 2,68 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 30g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, sos pomidorowy, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne kotlety wieprzowe w Wolnowarze-2 składniki Plus wieprzowina, Kotlety wieprzowe Sweet 'n' Tangy, oraz Kotlety Wieprzowe Słodkie I Pikantne podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, brązowe kotlety wieprzowe w oleju.
Połączyć pozostałe składniki; dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub aż soki wieprzowe będą czyste. SOS łyżkowy na kotletach wieprzowych.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje ulubione kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawne riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem do dań wieprzowych w ogóle. Jednym z nich jest Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay]()
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
Czysta owocowa ekspresja naszej winnicy, Talbott Chardonnay, Kali Hart jest bujna i żywa. Minimalny wpływ winiarza pozwala Kali Hart Chardonnay zaprezentować siłę winnic Talbott ' s estate. Bogaty, zachęcający nos pokazuje jasne tropikalne nuty, które kontynuują się na podniebieniu, gdzie orzeźwiające smaki ananasa i spadzi są uzupełniane orzeźwiającą kwasowością. Obfite podniebienie środkowe prowadzi do długiego wykończenia owoców cytrusowych i tropikalnych z nutami francuskiego dębu i mineralności.