Kotlety wieprzowe Sweet 'n' Tangy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj słodkich i pikantnych kotletów wieprzowych. Jedna porcja tego dania zawiera około 43g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Przepis ten służy 2. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 24% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś bulion wołowy, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne kotlety wieprzowe w Wolnowarze-2 składniki Plus wieprzowina, Kotlety wieprzowe Sweet 'n' Tangy, oraz Kotlety wieprzowe Sweet 'n' Tangy podobnych receptur.
Instrukcje
Kotlety schabowe posypać solą i pieprzem. Na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania, brązowy kotlet przez 3 minuty z każdej strony.
W małej misce połącz piwo lub bulion, keczup i brązowy cukier.
Wlać wieprzowinę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub aż termometr mięsa odczyta 160°.
Zdjąć kotlety i ogrzać. Dusić sos, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, około 5 minut.
Podawać z kotletami wieprzowymi.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje ulubione kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawne riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem do dań wieprzowych w ogóle. Restauracje w pobliżu Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay Recenzenci bardzo lubią to z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogaty i warstwowy, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektaryny, dojrzałej gruszki i wanilii.