Kotlety Wieprzowe Polane Morelami Z Marchewką Miodowo-Musztardową

Kotlety wieprzowe polane morelami z marchewką miodowo-musztardową to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 26g białka, oraz 11g tłuszczu. Mieszanka konfitur morelowych, musztarda MIODOWA, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Musztarda MIODOWA Glazurowana Marchew, Musztarda MIODOWA & Rozmaryn Glazurowana Marchew, oraz Kotlety Wieprzowe Musztardowo-Morelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marchew umieścić w średnim rondlu; przykryć wodą.
Umieścić na dużym ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować uncovered 67 minut lub do przetargu.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż będzie gorąca. Tymczasem na kotlety schabowe posypać solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem, oba do smaku.
Dodaj kotlety do rozgrzanej patelni, i gotować je 4 minut na stronie, lub aż ledwo różowy w środku.
Połącz konfitury i imbir; Dodaj do patelni z kotletami. Gotować, aż przetwory będą bąbelkowe i gorące, obracając kotlety raz do pokrycia z glazury.
Rezerwy 2 łyżki płynu do gotowania marchwi.
Marchew odcedzić; wrócić do tego samego rondla i wrzucić z musztardą miodową.
Dodać płyn do gotowania i dobrze wymieszać; doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem, oba do smaku.
Marchew podawać razem z kotletami.