Kotlety Wieprzowe Polane Jabłkiem
Schabowe schabowe z jabłkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,83 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 29g białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, brązowy cukier, schabowe kotlety w środkowej części i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybkie Schabowe Schabowe Polane Jabłkiem, Schab Nadziewany Jabłkiem, oraz Kotlety Wieprzowe Szkliwione Jabłkowo-Winogronowo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, brązowe kotlety wieprzowe w oleju.
Dodać cydr, 1 łyżka brązowego cukru, sól, rozmaryn i tymianek. Przykryć i gotować przez 7-8 minut lub do czasu, aż termometr do mięsa odczyta 160°:.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; Dodaj do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje.
Tymczasem, na małej patelni, gotować jabłka, cebula, masło i pozostały brązowy cukier na średnim ogniu przez 3-4 minut lub aż jabłka zmiękną.
Podawać z kotletami schabowymi.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jednym z win, które można spróbować jest Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.