Kotlety Wieprzowe Podwójnie Grube

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Podwójnie grubo ciętych kotletów wieprzowych. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 25g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, podstawową solankę, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grube kotlety wieprzowe marynowane musztardowo z karmelizowaną czerwoną cebulą, Dziś Kolacja: Grube kotlety schabowe z jabłkami i cebulą, oraz Grube kotlety schabowe nadziewane rozmarynem, pieczarkami i kozim serem.
Instrukcje
Aby przygotować wieprzowinę, dodaj kotlety wieprzowe do podstawowej solanki; przechowywać w lodówce przez 16 godzin, okazjonalnie obracając.
Aby przygotować glazurę, połącz 2/3 szklanki cukru, 1/3 szklanki wody, pieprz jalapeo i czosnek w małym rondlu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Wymieszać z zieloną cebulą i sokiem z limonki.
Zdjąć z ognia i odstawić na 1 godzinę.
Przygotować grill węglowy do wysokiej temperatury. Ustaw podwyższony stojak na grilla 18 cali nad powierzchnią węgli, używając drugiego stojaka na grilla, który jest ustawiony na szczycie 2 stosów po 2 Cegły.
Wiązać wiązki ziół mocno do uchwytu długiej drewnianej łyżki.
Wyjąć wieprzowinę z solanki. Wieprzowinę osuszyć ręcznikami papierowymi; wyrzucić solankę.
Umieścić wieprzowinę na podwyższonym stojaku grillowym; grill 1 minutę z każdej strony. Grill 8 minut, obracając co 2 minuty. Grilluj 1 minutę na każdej krawędzi wieprzowiny. Kontynuuj grillowanie, aż termometr zarejestruje 115, obracając i fastrygując pędzlem ziołowym i glazurą jalapeo co 2 minuty (łącznie około 26 minut).
Wieprzowinę wyjąć na talerz; lekko podlać.
Odstawić na 15 minut. Utrzymuj grill na średnim ogniu.
Ostrożnie usuń podniesiony stojak na grill i cegły.
Umieść wieprzowinę na Dolnym stojaku do grillowania; grilluj 7 minut lub aż termometr zarejestruje 140, obracając i fastrygując co 1 minutę. Wypalić zioła przez 5 sekund po ostatnim fastrygowaniu. Zioła drobno posiekać; rezerwa.
Na desce do krojenia połączyć oliwę z oliwek, natkę pietruszki, czarny pieprz, sól i zarezerwowane posiekane zioła.
Dodać wieprzowinę do mieszaniny oleju; obrócić do płaszcza.
Wieprzowinę pokroić w cienkie plasterki. Włącz plastry na pokładzie dressing do płaszcza.
Podawać wieprzowinę z sosem.
Połącz 5 szklanek wody, 1/4 szklanki soli koszernej, 1 łyżkę czarnego pieprzu, 1 łyżkę posiekanego świeżego tymianku, 1 łyżkę cukru, 8 ząbków czosnku, 3 liście laurowe i 1 połowę cytryny w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia; ostudzić. Solankę przechowywać w lodówce przez noc.