Kotlety wieprzowe po flamandzku

Kotlety wieprzowe po flamandzku
Kotlety wieprzowe po flamandzku wymagają ok. 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Na $9.85 za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1423 kalorii, 118g białka, oraz 62 g tłuszczu każdy. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka masła, kotlety wieprzowe, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Recipezaar. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Filet z dorsza po flamandzku, Cykoria Z Cytryną Po Flamandzku, oraz Brukselka, Styl Flamandzki (Belgia) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćŚredni
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia51
Magazyn