Kotlety Wieprzowe Panierowane
Panierowane kotlety wieprzowe wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,0 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 37g białka, 24g tłuszczu i w sumie 455 kalorii. Mieszanka bulionu z kurczaka, szczypiorku do smarowania w kartonie i twarogu cebulowego, jajka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Działa dobrze jako dość drogie danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Kotlety Wieprzowe Panierowane, Kotlety Wieprzowe Panierowane, oraz Kotlety Wieprzowe Panierowane.
Instrukcje
W płytkiej misce ubij jajko.
Umieść bułkę tartą w innej płytkiej misce. Kotlety schabowe zanurzyć w jajku, a następnie posmarować okruchami.
Umieść w natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
W małym rondelku połącz serek śmietankowy, bulion i mleko. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 5 minut lub do uzyskania gładkości i wymieszania.
Podawać z kotletami wieprzowymi.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Chardonnay i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Jednym z win, które można spróbować, jest dziki koń nieokiełznany Pinot Noir. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir]()
Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir
Ten nieokiełznany Pinot Noir ma obfite aromaty wiśni, jeżyn i wanilii zmałe pikantne nuty. Jest bogaty w Dojrzałe owocowe smaki i giętkie garbniki, dzięki czemu dobrze komponuje się z duszonymi winem krótkimi żeberkami wołowymi, grillowanymi grzybami Portobello lub polędwicą z palonej wieprzowiny z malinową glazurą balsamiczną. Jest teraz pyszny i powinien ładnie dojrzewaćprzez następne pięć lat.