Kotlety wieprzowe Nadziewane żurawiną i jabłkiem

Kotlety wieprzowe Nadziewane żurawiną i jabłkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1044 kalorii, 75g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na $6.09 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Kotlety wieprzowe Nadziewane żurawiną i jabłkiem, Schab Nadziewany Jabłkiem Żurawina, oraz Kotlety Wieprzowe Nadziewane Żurawinowo-Pekanowo I Jabłkowo-Pasternakowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i jabłko; gotować i mieszać przez 5 minut. Wymieszać z żurawiną i octem balsamicznym i kontynuować gotowanie, aż jabłko i cebula zmiękną, o 5 minut więcej. Doprawić do smaku solą i pieprzem, następnie zeskrobać mieszaninę na talerz i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować małe naczynie do pieczenia.
Do kotletów schabowych przeciąć dużą kieszeń ostrym, cienkim ostrzem. Studzić schłodzoną mieszankę jabłkową do kotletów wieprzowych i zabezpieczyć wykałaczkami w razie potrzeby.
Podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Przyprawić kotlety wieprzowe solą i pieprzem do smaku, i umieścić na gorącej patelni. Gotować z każdej strony, aż zbrązowieje, o 3 protokół, a następnie przenieść do naczynia do pieczenia. Wierzch z pozostałą mieszanką jabłek i przykryj naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wieprzowina nie będzie już różowa w środku, około 40 minut w zależności od grubości kotletów wieprzowych. Odkryć, i piec około 10 minut dłużej, aż mieszanka jabłko rumiane na brzegach.