Kotlety wieprzowe Nadziewane żurawiną i jabłkiem

Kotlety wieprzowe Nadziewane żurawiną i jabłkiem
Kotlety wieprzowe Nadziewane żurawiną i jabłkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1044 kalorii, 75g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na $6.09 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Kotlety wieprzowe Nadziewane żurawiną i jabłkiem, Schab Nadziewany Jabłkiem Żurawina, oraz Kotlety Wieprzowe Nadziewane Żurawinowo-Pekanowo I Jabłkowo-Pasternakowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i jabłko; gotować i mieszać przez 5 minut. Wymieszać z żurawiną i octem balsamicznym i kontynuować gotowanie, aż jabłko i cebula zmiękną, o 5 minut więcej. Doprawić do smaku solą i pieprzem, następnie zeskrobać mieszaninę na talerz i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować małe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Do kotletów schabowych przeciąć dużą kieszeń ostrym, cienkim ostrzem. Studzić schłodzoną mieszankę jabłkową do kotletów wieprzowych i zabezpieczyć wykałaczkami w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Przyprawić kotlety wieprzowe solą i pieprzem do smaku, i umieścić na gorącej patelni. Gotować z każdej strony, aż zbrązowieje, o 3 protokół, a następnie przenieść do naczynia do pieczenia. Wierzch z pozostałą mieszanką jabłek i przykryj naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wieprzowina nie będzie już różowa w środku, około 40 minut w zależności od grubości kotletów wieprzowych. Odkryć, i piec około 10 minut dłużej, aż mieszanka jabłko rumiane na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia32
Magazyn