Kotlety wieprzowe Nadziewane żurawiną i jabłkiem

Kotlety wieprzowe Nadziewane żurawiną i jabłkiem
Kotlety wieprzowe Nadziewane żurawiną i jabłkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1044 kalorii, 75g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na $6.09 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Kotlety wieprzowe Nadziewane żurawiną i jabłkiem, Schab Nadziewany Jabłkiem Żurawina, oraz Kotlety Wieprzowe Nadziewane Żurawinowo-Pekanowo I Jabłkowo-Pasternakowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i jabłko; gotować i mieszać przez 5 minut. Wymieszać z żurawiną i octem balsamicznym i kontynuować gotowanie, aż jabłko i cebula zmiękną, o 5 minut więcej. Doprawić do smaku solą i pieprzem, następnie zeskrobać mieszaninę na talerz i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować małe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Do kotletów schabowych przeciąć dużą kieszeń ostrym, cienkim ostrzem. Studzić schłodzoną mieszankę jabłkową do kotletów wieprzowych i zabezpieczyć wykałaczkami w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Przyprawić kotlety wieprzowe solą i pieprzem do smaku, i umieścić na gorącej patelni. Gotować z każdej strony, aż zbrązowieje, o 3 protokół, a następnie przenieść do naczynia do pieczenia. Wierzch z pozostałą mieszanką jabłek i przykryj naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wieprzowina nie będzie już różowa w środku, około 40 minut w zależności od grubości kotletów wieprzowych. Odkryć, i piec około 10 minut dłużej, aż mieszanka jabłko rumiane na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia32
Magazyn