Kotlety Wieprzowe Nadziewane Pesto
Kotlety wieprzowe Nadziewane Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 32G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 162 stwierdziłoby, że trafił na miejsce. Mieszanka płatków pieprzu, mielonego pieprzu, mielonego tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Nadziewane Pesto, Kotlety Wieprzowe Nadziewane Pesto, oraz Kotlety Wieprzowe Nadziewane Pesto I Mozzarellą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W misce wymieszaj ser feta, pesto bazyliowe i orzeszki piniowe. Użyj końcówki ostrego noża do odkostniania lub parowania, aby wyciąć 3-calową szczelinę z boku każdego kotleta wieprzowego, 2 cale głębokości i 1/4 cala od kości, aby zrobić kieszeń na farsz. Kotlety schabowe nadziewamy pesto i zabezpieczamy wykałaczkami.
Wymieszaj czarny pieprz, oregano, czosnek, płatki czerwonej papryki i tymianek w małej misce; natrzyj obie strony każdego kotleta mieszanką przypraw.
Umieść kotlety w płytkim naczyniu do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kotlety będą rumiane i farsz będzie gorący, około 40 minut. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do środka farszu powinien odczytać 145 Stopni F (63 Stopni C).
Kotlety szczotkować octem balsamicznym i piec, aż ocet utworzy szkliwo, kolejne 5 minut.