Kotlety Wieprzowe Nadziewane Pesto

Kotlety Wieprzowe Nadziewane Pesto
Kotlety wieprzowe Nadziewane Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 32G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 162 stwierdziłoby, że trafił na miejsce. Mieszanka płatków pieprzu, mielonego pieprzu, mielonego tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Nadziewane Pesto, Kotlety Wieprzowe Nadziewane Pesto, oraz Kotlety Wieprzowe Nadziewane Pesto I Mozzarellą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszaj ser feta, pesto bazyliowe i orzeszki piniowe. Użyj końcówki ostrego noża do odkostniania lub parowania, aby wyciąć 3-calową szczelinę z boku każdego kotleta wieprzowego, 2 cale głębokości i 1/4 cala od kości, aby zrobić kieszeń na farsz. Kotlety schabowe nadziewamy pesto i zabezpieczamy wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Ser FetaSer Feta
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
FarszFarsz
KościKości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
NóżNóż
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wymieszaj czarny pieprz, oregano, czosnek, płatki czerwonej papryki i tymianek w małej misce; natrzyj obie strony każdego kotleta mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Umieść kotlety w płytkim naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kotlety będą rumiane i farsz będzie gorący, około 40 minut. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do środka farszu powinien odczytać 145 Stopni F (63 Stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Kotlety szczotkować octem balsamicznym i piec, aż ocet utworzy szkliwo, kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
OcetOcet
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn