Kotlety wieprzowe Nadziewane masłem orzechowym i jabłkiem
Kotlety wieprzowe Nadziewane masłem orzechowym i jabłkiem to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 1085 kalorii, 121g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na 6,41 zł / porcja, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać jabłko, JIF ® creamy peanut butter, center cut schabowe kotlety, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 43 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 92%. Spróbuj Kotlety wieprzowe Nadziewane masłem orzechowym i jabłkiem, Kotlety Wieprzowe Nadziewane Jabłkiem, oraz Schab Nadziewany Jabłkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób kieszeń w każdym kotle schabowym małym nożem, przecinając poziomo od zewnętrznej krawędzi prawie do kości.
W średniej misce połączyć jabłko, szalotka, bułka tarta i masło orzechowe; dobrze wymieszać. Mieszanka farszu kształt na cztery równe paszteciki.
Umieść jeden farsz patty do każdej kieszeni kotlet schabowy. Używając drewnianych wykałaczek (2 do 3 na kotlet), Zamknij każdą kieszeń, aby zapobiec wypadaniu farszu podczas gotowania.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Lekko pokryć patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Kotlety doprawiamy solą i pieprzem.
Lekko pokryć patelnię odporną na działanie pieca rozpylonym sprayem. Kotlety doprawiamy solą i pieprzem.
Umieść dużą patelnię odporną na działanie pieca na średnim ogniu, aż będzie gorąca. Smażyć kotlety schabowe na patelni, gotując około 8 minut, obracając raz, lub aż dobrze rumiane z obu stron.
Wyjmij patelnię z kuchenki i umieść w gorącym piekarniku, aby gotować przez kolejne 20 minut.
Kotlety schabowe posmarować roztopioną galaretką w ciągu ostatnich 5 minut gotowania.
Usuń wykałaczki przed podaniem.