Kotlety Wieprzowe Nadziewane Jabłkiem
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 139 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, jabłko granny smith, kotlety schabowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Nadziewane Kotlety Wieprzowe Z Jabłkami, Schab Nadziewany Jabłkiem, oraz Schab Nadziewany Jabłkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 2 łyżki stołowe Porto, jabłko i następne 4 składniki (jabłko przez cukier), dobrze mieszając.
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdego kotleta wieprzowego, aby utworzyć kieszeń. Stuff około 1/4 szklanki mieszanki jabłek do każdej kieszeni.
Posypać wieprzowinę równomiernie 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Rozgrzać dużą patelnię Nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu; dodać 4 kotlety wieprzowe. Gotować 7 minut z każdej strony lub aż gotowe.
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło. Powtórz procedurę z pozostałą wieprzowiną.
1/2 łyżeczki soli i mąki wymieszać w średniej misce, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać 3 łyżki Porto i bulion, mieszając trzepaczką.
Dodaj mieszaninę do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do dusić na małym ogniu; gotować 5 minut lub aż gruby, stale mieszając.
SOS podawać z wieprzowiną.