Kotlety wieprzowe nad farszem
Kotlety wieprzowe na farszu mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na $2.55 za porcję, ten przepis okładki 24% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Jeśli masz pod ręką szałwię, kotlety z schabu, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Kotlety wieprzowe z farszem, BBQ Schab Chops & farsz, oraz Kotlety wieprzowe z jabłkami i farszem.
Instrukcje
W dużej misce umieścić kostki chleba; odstawić. W rondlu podsmażyć cebulę i seler na maśle do miękkości.
Dodać wodę, szałwię, bulion, sól i pieprz.
Wylać chleb i wrzucić. Łyżka nadziewana do ośmiu kopców w nasmarowanym 13-calowym. x 9 po. naczynie do pieczenia.
Umieść kotlet schabowy na każdym kopcu.
W razie potrzeby posypać sosem Worcestershire. Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 25 minut. Odkryć; piec 30 minut dłużej lub aż soki mięsne uruchomić jasne. w razie potrzeby udekorować pietruszką.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to świetny wybór do kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawne riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem do dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować wina Woodstock Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![Woodstock Chardonnay Wine]()
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay otwiera się przyjemną eklektyczną mieszanką bogatych aromatów gruszek, minerałów i papai, a następnie świeżych smaków azjatyckiego jabłka gruszkowego, cytrusów i owoców tropikalnych z doskonałym kwasem na finiszu. Jak mawiał Mark: "słońce w butelce."