Kotlety Wieprzowe Miodowo-Limonkowe

Kotlety Wieprzowe Miodowo-Limonkowe
Kotlety wieprzowe miodowo-limonkowe to bez glutenu i bez nabiału danie główne. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz SOS browning, sos sojowy, pieprz dash i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Miodowo-Limonkowe, Kotlety Wieprzowe Miodowo-Limonkowe, oraz Kotlety Wieprzowe 8-Minutowe Instant Pot Honey Lime Imbir podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze cztery składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Dodać kotlety wieprzowe. Uszczelnij torbę i obróć w płaszcz; przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
3
Marynatę odcedzić i wyrzucić. Kotlety z grilla, przykryte, na średnim ogniu lub smażone 4-5 cali. od ciepła przez 4-5 minut z każdej strony lub aż termometr odczyta 145°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Odstawić mięso na 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Do sosu, połączyć bulion, czosnek, miód, sok z limonki, sos browning i pieprz w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Połączyć skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; wymieszać z mieszaniną bulionową. Powróć do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
7
Podawać z kotletami wieprzowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje ulubione kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawne riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem do dań wieprzowych w ogóle. Walter Hansel the North Slope Vineyard Chardonnay z oceną 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Walter Hansel The North Slope Vineyard Chardonnay
Walter Hansel The North Slope Vineyard Chardonnay
Ta Winnica pochyla się 40 stóp z południa na północ ze wspaniałą ekspozycją na słońce przez cały dzień i do zachodu Słońca. Jest to polowa mieszanka francuskiego clone 95 i clone 76. Wina te mają tendencję do pokazywania swojego burgundzkiego Dziedzictwa.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn