Kotlety wieprzowe, kapusta i jabłka

Kotlety wieprzowe, kapusta i jabłka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kotletów wieprzowych, kapusty i jabłek. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka jabłka granny smith, piwo lager, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 9 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety schabowe z kapustą i jabłkami, Kotlety schabowe z kremową kapustą i jabłkami, oraz Kotlety schabowe pieczone na patelni z kremową kapustą i jabłkami.

Instrukcje

1
Połączyć 2 łyżeczki. papryka, 1 łyżeczka. świeży lub 1/2 łyżeczki. suszony tymianek, 1 łyżeczka. sól, 1 łyżeczka. pieprz i 1 łyżeczka. świeży lub 1/2 łyżeczki. suszoną szałwią; równomiernie natrzeć kotlety wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku
Suszona SzałwiaSuszona Szałwia
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Gotować plastry boczku w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu 6 do 8 minut lub do chrupkości; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając kapiele na patelni. Pokruszony bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Gotować wieprzowinę w gorących kapieli 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane i gotowe; usunąć wieprzowinę z patelni, i zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj kapustę, cebulę i jabłko na patelnię. Przykryć i zmniejszyć ogień do średniej; gotować, mieszając od czasu do czasu, 15 minut lub aż kapusta zacznie więdnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj pastę pomidorową, piwo, boczek, pozostałą 1 łyżeczkę. papryka, 1 łyżeczka. świeży lub 1/2 łyżeczki. suszony tymianek, 1 łyżeczka. sól, 1/2 łyżeczki. pieprz i 1 łyżeczka. świeży lub 1/2 łyżeczki. suszona szałwia, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni. Przykryć i gotować 15 minut lub aż kapusta będzie miękka i płyn jest lekko zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku
Suszona SzałwiaSuszona Szałwia
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać wieprzowinę i gotować, odkryte, 5 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
7
* 1 1/2 szklanki cydru jabłkowego można zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
8
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Samuela Adamsa Boston Lager.
Składniki, których będziesz potrzebować
LagerLager

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 9 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn