Kotlety wieprzowe, kapusta i jabłka

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kotletów wieprzowych, kapusty i jabłek. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka jabłka granny smith, piwo lager, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 9 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety schabowe z kapustą i jabłkami, Kotlety schabowe z kremową kapustą i jabłkami, oraz Kotlety schabowe pieczone na patelni z kremową kapustą i jabłkami.
Instrukcje
Połączyć 2 łyżeczki. papryka, 1 łyżeczka. świeży lub 1/2 łyżeczki. suszony tymianek, 1 łyżeczka. sól, 1 łyżeczka. pieprz i 1 łyżeczka. świeży lub 1/2 łyżeczki. suszoną szałwią; równomiernie natrzeć kotlety wieprzowe.
Gotować plastry boczku w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu 6 do 8 minut lub do chrupkości; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając kapiele na patelni. Pokruszony bekon.
Gotować wieprzowinę w gorących kapieli 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane i gotowe; usunąć wieprzowinę z patelni, i zachować ciepło.
Dodaj kapustę, cebulę i jabłko na patelnię. Przykryć i zmniejszyć ogień do średniej; gotować, mieszając od czasu do czasu, 15 minut lub aż kapusta zacznie więdnąć.
Dodaj pastę pomidorową, piwo, boczek, pozostałą 1 łyżeczkę. papryka, 1 łyżeczka. świeży lub 1/2 łyżeczki. suszony tymianek, 1 łyżeczka. sól, 1/2 łyżeczki. pieprz i 1 łyżeczka. świeży lub 1/2 łyżeczki. suszona szałwia, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni. Przykryć i gotować 15 minut lub aż kapusta będzie miękka i płyn jest lekko zagęszczony.
Dodać wieprzowinę i gotować, odkryte, 5 minut lub do dokładnie ogrzanego.
* 1 1/2 szklanki cydru jabłkowego można zastąpić.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Samuela Adamsa Boston Lager.