Kotlety Wieprzowe Jabłkowo-Cebulowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów wieprzowych z jabłkiem i cebulą. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.28 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cierpkiego jabłka, oliwy z oliwek, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą, Jabłko Cebula Kotlet Schabowy, oraz Kotlety Wieprzowe Cebulowo-Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obie strony kotletów schabowych posypać solą i pieprzem. W dużej patelni nonstick, brązowe kotlety w 1 łyżce oleju po obu stronach na średnim ogniu.
Wyjąć i ogrzać. W tej samej patelni, gotować cebulę i jabłko w pozostałym oleju na małym ogniu, aż złoty kolor, o 30 protokół.
Powrót kotlety wieprzowe na patelnię.
Dodać ocet; gotować przez 2 minuty. Wymieszać w bulionie. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 18-20 minut lub do miękkości mięsa.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.