Kotlety Wieprzowe Grillowane Z Musztardą Klonową
Klon musztarda grillowane kotlety wieprzowe może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 454 kalorie, 30g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.29 za porcję. 36 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz schabowe centrum kotlety, oliwa z oliwek, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ciasto filiżanki można śledzić to danie główne z Fudge Brownie Cupcakes with Cookie Dough lukier jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Grillowane Z Musztardą Klonową, Kotlety Wieprzowe Z Musztardą Klonową, oraz Kotlety Wieprzowe Z Sosem Musztardowym Klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową lub nieprzywierającą patelnię na średnim ogniu. Rozgrzej Elektryczne grille stołowe do wysokości. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połącz syrop klonowy, musztardę, cydr, cebulę, ziele angielskie i kminek w małym rondlu i gotuj razem na umiarkowanym ogniu przez 5 minut, aż sos zacznie nieco gęstnieć.
Kotlety lekko zalać olejem i doprawić solą i pieprzem. Kotlety gotować na gorącej patelni lub grillu wewnętrznym 3 minuty z każdej strony. Kotlety obficie z sosem, gotować 2 lub 3 minuty więcej.
Kotlety przełożyć na blachę do pieczenia. Ponownie zalać sosem i przełożyć do gorącego piekarnika, aby zakończyć gotowanie.
Piec 10 do 12 minut, aż jabłka są gotowe do zejścia z patelni grillowej.
Jabłka myjemy, ale nie rdzewiejemy ani nie obieramy. Plastry jabłek posmarować mżawką oleju. Doprawić przyprawami z grilla lub solą i pieprzem. Przykryj patelnię do grilla lub kryty grill stołowy z jak największą liczbą kawałków jabłka. Gdy jabłka stają się miękkie, zdejmij je i wymień na więcej plastrów. Jabłka powinny gotować 3 minuty z każdej strony, nie chcesz ich zbyt miękkie, po prostu miękkie.
Kotlety talerzowe z jabłkami wzdłuż boku i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.