Kotlety wieprzowe glazurowane z winogron i jabłek

Kotlety wieprzowe glazurowane z winogron i jabłek
Schabowe schabowe z winogronami i jabłkami to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 576 kalorii, 39g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś jabłko, kiełbasę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Szkliwione Jabłkowo-Winogronowo, Kotlety Wieprzowe Polane Jabłkiem, oraz Szybkie Schabowe Schabowe Polane Jabłkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pokrój kieszeń z boku każdego kotleta wieprzowego. Stuff 1 łyżka bułki tartej do każdej kieszeni. Włóż kilka kawałków włoskiej kiełbasy do każdej kieszeni. Na Zewnątrz kotlety doprawić solą, pieprzem i przyprawą do steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Tortille Mączne, 8 CaliTortille Mączne, 8 Cali
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Rozgrzać olej na patelni odpornej na piekarnik na średnim ogniu. Smażyć kotlety wieprzowe na patelni, aż będą jasnobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Usuń kotlety z patelni i utrzymuj ciepło na talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj cebulę i grzyby na patelnię. Gotować i mieszać do miękkości. Powrót kotlety na patelnię i dodać plastry jabłka i sok winogronowy. Doprawić niewielką ilością soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sok WinogronowySok Winogronowy
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przenieść patelnię do nagrzanego piekarnika i piec przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Kotlety wieprzowe podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia23
Magazyn