Kotlety wieprzowe glazurowane z winogron i jabłek

Kotlety wieprzowe glazurowane z winogron i jabłek
Schabowe schabowe z winogronami i jabłkami to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 576 kalorii, 39g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś jabłko, kiełbasę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Szkliwione Jabłkowo-Winogronowo, Kotlety Wieprzowe Polane Jabłkiem, oraz Szybkie Schabowe Schabowe Polane Jabłkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Pokrój kieszeń z boku każdego kotleta wieprzowego. Stuff 1 łyżka bułki tartej do każdej kieszeni. Włóż kilka kawałków włoskiej kiełbasy do każdej kieszeni. Na Zewnątrz kotlety doprawić solą, pieprzem i przyprawą do steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Tortille Mączne, 8 CaliTortille Mączne, 8 Cali
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Rozgrzać olej na patelni odpornej na piekarnik na średnim ogniu. Smażyć kotlety wieprzowe na patelni, aż będą jasnobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Usuń kotlety z patelni i utrzymuj ciepło na talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj cebulę i grzyby na patelnię. Gotować i mieszać do miękkości. Powrót kotlety na patelnię i dodać plastry jabłka i sok winogronowy. Doprawić niewielką ilością soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sok WinogronowySok Winogronowy
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Przenieść patelnię do nagrzanego piekarnika i piec przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Kotlety wieprzowe podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia23
Magazyn