Kotlety wieprzowe glazurowane z winogron i jabłek
Schabowe schabowe z winogronami i jabłkami to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 576 kalorii, 39g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś jabłko, kiełbasę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Szkliwione Jabłkowo-Winogronowo, Kotlety Wieprzowe Polane Jabłkiem, oraz Szybkie Schabowe Schabowe Polane Jabłkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Pokrój kieszeń z boku każdego kotleta wieprzowego. Stuff 1 łyżka bułki tartej do każdej kieszeni. Włóż kilka kawałków włoskiej kiełbasy do każdej kieszeni. Na Zewnątrz kotlety doprawić solą, pieprzem i przyprawą do steków.
Rozgrzać olej na patelni odpornej na piekarnik na średnim ogniu. Smażyć kotlety wieprzowe na patelni, aż będą jasnobrązowe.
Usuń kotlety z patelni i utrzymuj ciepło na talerzu.
Dodaj cebulę i grzyby na patelnię. Gotować i mieszać do miękkości. Powrót kotlety na patelnię i dodać plastry jabłka i sok winogronowy. Doprawić niewielką ilością soli i pieprzu.
Przenieść patelnię do nagrzanego piekarnika i piec przez 1 godzinę.
Kotlety wieprzowe podawać z sosem.