Kotlety wieprzowe faszerowane wędzoną goudą i boczkiem
Kotlety wieprzowe Nadziewane wędzonym Goudanem i boczkiem to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 14g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.48 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz kotlety schabowe, ser gouda, pietruszkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe faszerowane wędzonym Goudanem i boczkiem, Kotlety wieprzowe faszerowane boczkiem z jabłkiem i goudą, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z klonu Chipotle na wędzonej kaszy Gouda.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.