Kotlety wieprzowe faszerowane pieczarkami z sosem wermutowym

Kotlety wieprzowe faszerowane pieczarkami z sosem wermutowym
Nadziewane pieczarkami kotlety wieprzowe z sosem wermutowym wymagają około 40 minut od początku do końca. Ten przepis daje 2 porcje po 710 kalorii , 67 g białka i 34 g tłuszczu każda. Za 3,58 USD za porcję ten przepis pokrywa 38% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup kotlety wieprzowe, masło, szalotki i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się dobrze jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i pierwotną . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 81% , to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Filety z okonia z krewetkami i sosem wermutowym , Pieczone faszerowane kotlety wieprzowe i Kotlety wieprzowe faszerowane pomidorami i szpinakiem .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200°C i umieść kratkę w górnej 1/3 jego powierzchni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej
2
Osusz kotlety wieprzowe ręcznikami papierowymi i połóż na desce do krojenia. Używając małego noża do obierania, wytnij 2-calowy otwór poziomo do deski do krojenia, w połowie wysokości mięsa w każdym kotlecie. Poruszaj nożem w przód i w tył ruchem wachlarzowym, aby otworzyć wnętrze kieszeni bez znacznego poszerzania otworu. (Nie chcesz przebijać mięsa, ale po prostu stworzyć kieszeń na farsz.)
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Posmaruj zewnętrzną część kotletów oliwą, dopraw solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem do smaku i odstaw, aż farsz będzie gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
4
Rozgrzej 1 łyżkę oleju na dużej patelni nadającej się do piekarnika na średnio-wysokim ogniu. Gdy olej zacznie się mienić, dodaj szalotki i smaż, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj grzyby, dopraw solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem i smaż, rzadko mieszając, aż się zrumienią, około 10 minut. Dodaj pietruszkę i przenieś na talerz, aby lekko ostygły. Wytrzyj patelnię i postaw ją z powrotem na kuchence na średnio-wysokim ogniu. Spróbuj farszu i dopraw w razie potrzeby. Napełnij kieszonkę każdego kotleta połową mieszanki grzybowej. Jeśli farsz wypada, zabezpiecz kotlety wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
6
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do patelni na średnim ogniu. Gdy olej zacznie się mienić, ułóż nadziewane kotlety na patelni i smaż, aż się zrumienią, około 4 minut. Obróć kotlety na drugą stronę i przenieś patelnię do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Piec, aż wieprzowina będzie upieczona, a termometr do natychmiastowego pomiaru temperatury włożony do środka kotletów wskaże 160 stopni Fahrenheita (71°C), przez około 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Wyjmij patelnię z piekarnika i odłóż wieprzowinę na talerze, aby odpoczęła. Postaw patelnię z powrotem na kuchence na średnim ogniu i dodaj wermut. Gotuj, zeskrobując kawałki z dna patelni szpatułką, aż zapach alkoholu się wygotuje i lekko zredukuje, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
AlkoholAlkohol
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Zdejmij patelnię z ognia, dodaj masło i pozwól mu się rozpuścić. Spróbuj sosu i dopraw go.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Polej kotlety sosem i podawaj z gratiną, puree ziemniaczanym lub polentą, jeśli wolisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia37
Magazyn