Kotlety wieprzowe faszerowane kukurydzą

Kotlety wieprzowe faszerowane kukurydzą
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj kotlety wieprzowe faszerowane kukurydzą. Jedna porcja tego dania zawiera około 49 g białka , 18 g tłuszczu i łącznie 532 kalorie . Ten przepis jest dla 4 osób. Za 3,92 USD za porcję ten przepis pokrywa 32% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup paprykę, kotlety z polędwicy wieprzowej, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a jedna osoba powiedziałaby, że trafił w sedno. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 50 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 73% . Ta ocena jest dobra. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak Pieczone faszerowane kotlety wieprzowe , Kotlety wieprzowe faszerowane pomidorami i szpinakiem i Grillowane kotlety wieprzowe z ananasem .

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż cebulę i zieloną paprykę na maśle przez 3-4 minuty lub do miękkości. Wymieszaj z mieszanką farszu, kukurydzą, papryczkami, solą, kminem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wytnij kieszonkę w każdym kotlecie, krojąc prawie do kości. Napełnij każdy kotlet mieszanką. W razie potrzeby zabezpiecz wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
3
Umieścić w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali wysmarowanym sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub do momentu, aż termometr w mięsie wskaże 160°. Wyrzuć wykałaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn