Kotlety wieprzowe faszerowane kukurydzą

Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj kotlety wieprzowe faszerowane kukurydzą. Jedna porcja tego dania zawiera około 49 g białka , 18 g tłuszczu i łącznie 532 kalorie . Ten przepis jest dla 4 osób. Za 3,92 USD za porcję ten przepis pokrywa 32% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup paprykę, kotlety z polędwicy wieprzowej, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a jedna osoba powiedziałaby, że trafił w sedno. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 50 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 73% . Ta ocena jest dobra. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak Pieczone faszerowane kotlety wieprzowe , Kotlety wieprzowe faszerowane pomidorami i szpinakiem i Grillowane kotlety wieprzowe z ananasem .
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cebulę i zieloną paprykę na maśle przez 3-4 minuty lub do miękkości. Wymieszaj z mieszanką farszu, kukurydzą, papryczkami, solą, kminem i pieprzem.
Wytnij kieszonkę w każdym kotlecie, krojąc prawie do kości. Napełnij każdy kotlet mieszanką. W razie potrzeby zabezpiecz wykałaczkami.
Umieścić w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali wysmarowanym sprayem do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub do momentu, aż termometr w mięsie wskaże 160°. Wyrzuć wykałaczki.