Kotlety wieprzowe faszerowane fontiną i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi

Kotlety wieprzowe faszerowane fontiną i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi
Kotlety wieprzowe Nadziewane Fontinan i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 4,42 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1452 kalorie, 62g białka, oraz 93g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ziele angielskie, fontinę, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe faszerowane z prażonymi winogronami, Grillowane kotlety wieprzowe Nadziewane śliwką i Prosciutto, oraz Grillowane kotlety wieprzowe Nadziewane śliwką i Prosciutto.

Instrukcje

1
Przygotować kotlety wieprzowe. Zrób solankę, łącząc wodę, cukier, sól, gałązki tymianku, goździki i wszystkie przyprawy jagody w zamykanym worku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
świeży Tymianekświeży Tymianek
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
SolankaSolanka
GoździkiGoździki
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
2
Dodaj kotlety schabowe, zapieczętuj torebkę i włóż do lodówki na około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
3
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Kotlet schabowy odcedzić i osuszyć. Używając noża do parkowania, wykonaj poziome cięcie na środku każdego kotleta, aby uzyskać kieszeń. Włóż kawałek fontiny i prosciutto do każdej kieszeni i zabezpiecz wykałaczką. Zestaw 2 duże żeliwne patelnie na średnim ogniu i dodać 2-liczyć oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do każdej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
ProsciuttoProsciutto
Ser FontinaSer Fontina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PatelniaPatelnia
NóżNóż
5
Dodaj 2 kotlety do każdej z patelni i gotować przez 4 do 5 minut, aż złoty. Obrócić kotlety, przesunąć na 1 stronę i ustawić grona winogron na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Skropić odrobiną oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem przed włożeniem patelni do piekarnika. Kotlety pieczone przez 5 do 7 minut, aż gotowane przez i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Po zakończeniu wyjąć z piekarnika i odstawić kotlety i grona prażonych winogron na talerz-ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Zagęścić soki na 1 patelni i ustawić na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj odrobinę bulionu z kurczaka na patelnię, skrobając dno, aby wyodrębnić wszystkie smaki. Składamy na zimnym maśle, ubijając do zagęszczenia sosu. Doprawić solą i pieprzem. Aby służyć, Ustaw 1 kotlet schabowy na każdym talerzu na grillowanym Polencie, udekoruj klastrem pieczonych winogron i skrop sosem z patelni. Ustaw stos rukoli hydroponicznej na 1 stronę i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Rukiew WodnaRukiew Wodna
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
SOSSOS
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
MasłoMasło
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
10
W dużym rondlu zagotować wodę i sól. Stopniowo ubijaj mąkę kukurydzianą w powolnym, stałym strumieniu. Obniżyć ciepło i nadal ubijać, aż polenta będzie gruba i gładka, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Dodać śmietanę i masło i nadal mieszać aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
12
Zdjąć z ognia; złożyć parmezan i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
ParmezanParmezan
13
Wlać polentę do maślanego 9 przez 13-calowe płytkie naczynie do pieczenia i równomiernie rozprowadzić łopatką. Przykryć i schłodzić kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
14
Pokrój polentę na kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
15
Posmaruj obie strony oliwą z oliwek i przenieś do gorącego grilla. Grillować po obu stronach na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos

Składniki

6ziele angielskieziele angielskie4kotlety wieprzowe z kością o grubości ok.kotlety wieprzowe z kością o grubości ok.1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)4gałązkipietruszka płaska, do dekoracjipietruszka płaska, do dekoracji85opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeplastry (o fontinieplastry (o fontinie454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeCalifornia czerwone winogrona, na winorośli i pokroić na 4 mniejsze klastry/pęczkiCalifornia czerwone winogrona, na winorośli i pokroić na 4 mniejsze klastry/pęczki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz4krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty Parmigiano-Reggianotarty Parmigiano-Reggiano4krewetki i żyłkiFresh cracked black pepperFresh cracked black pepper85opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeplastry (o prosciuttoplastry (o prosciutto591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej4gałązki świeżego tymiankugałązki świeżego tymianku22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło niesolone, temperatura pokojowamasło niesolone, temperatura pokojowa42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło niesolone, schłodzonemasło niesolone, schłodzone2Średnia żółta cebula, posiekanadrobno starty świeży lub odsączony chrzan przygotowanydrobno starty świeży lub odsączony chrzan przygotowany2Średnia żółta cebula, posiekanadrobno starty świeży lub odsączony chrzan przygotowanydrobno starty świeży lub odsączony chrzan przygotowany4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepolenta / żółta mąka kukurydzianapolenta / żółta mąka kukurydziana
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn