Kotlety Wieprzowe Faszerowane Farszem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj nadziewanych kotletów wieprzowych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 578 kalorii, 53g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Przepis ten służy 4. Na 4,79 zł za porcję, ten przepis okładki 32% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz olej canolan, farsz, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, można śledzić to danie główne z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj BBQ Schab Chops & farsz, Kotlety wieprzowe z farszem, oraz Kotlety wieprzowe i jabłka z farszem podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij kieszeń w każdym kawałku, krojąc prawie do kości. Napełnij każdy kotlet farszem 1/2 szklanki; w razie potrzeby zabezpiecz wykałaczkami.
W dużej patelni ovenproof, brązowy kotlety w oleju.
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°.
Kotlety schabowe wyjąć i odstawić. Trzymaj się ciepło.
Na tej samej patelni gotuj czosnek i tymianek na patelni na średnim ogniu przez 1 minutę.
Dodaj wino, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki z patelni. W małej misce połączyć mąkę i bulion do uzyskania gładkości. Stopniowo dodawać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Usuń wykałaczki z kotletów wieprzowych; podawaj kotlety z sosem.