Kotlety wieprzowe faszerowane czarną fasolą i ryżem
Kotlety wieprzowe Nadziewane czarną fasolą i ryżem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 23G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,06 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kremu knudsen, zielonej cebuli, ryżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Południowo-zachodnie nadziewane grzyby z czarną fasolą, brązowym ryżem i czerwoną papryką, Kubańska wieprzowina gatorbeka, czarna fasola i żółty ryż, oraz Szaszłyki wieprzowo-ananasowe z czarną fasolą i ryżem.
Instrukcje
Rezerwa 3 Łyżki. cebuli do dekoracji.
Pozostałe cebule połączyć z ryżem, 1/3 szklanki fasoli i VELVEETA; odstawić. Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki ryżu dół środka każdego kotleta; zwinąć mocno.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać roll-upy mięsa, umieszczając szew w dół w patelni; gotować 8 do 10 min. lub aż zbrązowieje ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu. W międzyczasie w blenderze ułożyć pozostałą fasolę, bulion i śmietanę; przykryć. Zmiksować na gładką masę.
Zmienić roll-up mięsa w razie potrzeby tak roll-up są szew stronie w dół. Przykryć sosem fasolowym. Zmniejszyć ciepło do średniego; gotować na wolnym ogniu 15 min. lub do momentu zagęszczenia sosu i ugotowania mięsa. (Nie pozwól, aby sos się zagotował.)
Posypać zarezerwowaną cebulą.