Kotlety Wieprzowe Faszerowane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanych kotletów wieprzowych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 310 kalorii, 33g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.15 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka oczywiście sól i pieprz, oliwa z oliwek z cytryny, schab schabowy żeberka kotlety, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć śliwki, można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka ze śliwkami, cynamonem i imbirem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Faszerowane, Kotlety Wieprzowe Faszerowane, oraz Kotlety Wieprzowe Faszerowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce zmiksować śliwki i migdały z 1 łyżką oliwy z oliwek z cytryny.
Wytnij kieszeń z boku każdego kotleta wieprzowego Od strony tłuszczu do kości. Doprawić Na zewnątrz każdego kotleta solą i pieprzem, do smaku. Każdy kotlet napełnić 1/2 uncji koziego sera, naciskając go na dno otworu, a następnie nadziewać mieszanką śliwek. Zabezpieczyć wykałaczkami.
Podgrzej pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek z cytryny w dużym płytkim piecu holenderskim na średnim ogniu. Kotlety po obu stronach przesmażyć na złoty kolor.
Dodaj wodę, aby dojść 1/4 drogi w górę strony kotletów. Przykryć i dusić, aż kotlety są gotowane, o 15 do 20 protokół.
Kotlety wyjąć na półmisek i gotować na wolnym ogniu płyn i wszelkie krople farszu, aż zredukowane do gęstego sosu.
Polać kotlety sosem i podawać udekorowane prażonymi migdałami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.