Kotlety Wieprzowe Faszerowane
Schab nadziewany jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i zbierz sól, oliwę z oliwek, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Faszerowane, Kotlet schabowy faszerowany III, oraz Kotlety Wieprzowe Faszerowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżki kapieli na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Smażone jabłka, szalotka, i imbir w gorących kapiących 5 minut lub do miękkości.
Zdjąć z ognia; wymieszać z szałwią.
W misce wymieszać mieszankę jabłkową, boczek i ser.
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdego kotleta wieprzowego, przecinając, ale nie przez drugą stronę, tworząc kieszeń.
Posypać obie strony i kieszeń każdego kotleta schabowego solą i pieprzem. Łyżka mieszanki jabłek równomiernie do kieszeni i zabezpieczyć drewnianymi kostkami.
Kotlety wieprzowe gotować, w 2 partiach, w gorącej oliwie z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu 1 do 2 minut z każdej strony lub na złoty kolor.
Kotlety schabowe umieścić na lekko nasmarowanej patelni do pieczenia lub dużym płytkim naczyniu do pieczenia.
Piec w 425 przez 25 do 30 minut lub do czasu zakończenia.