Kotlety Wieprzowe Brandowane-Brzoskwiniowe

Kotlety Wieprzowe Brandowane-Brzoskwiniowe
Brandowane - brzoskwiniowe kotlety wieprzowe to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brandy, masło, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać brandy można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety Schabowe Z Brandowanymi Brzoskwiniami, Kotlety schabowe z sosem wiśniowym i cukinią z orzechami włoskimi, oraz Kotlety Wieprzowe Z Brzoskwinią.

Instrukcje

1
Kotlety schabowe osuszyć, następnie posypać z obu stron 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu (łącznie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyska, następnie gotować kotlety wieprzowe, obracając raz, aż rumiane i tylko gotowane przez, 10 do 12 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przekładamy na talerz i utrzymujemy ciepło, luźno przykryte folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
4
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu, aż piana ustąpi, następnie gotować szalotki z tymiankiem, mieszając od czasu do czasu, do miękkości i złocisto-brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj 1/4 filiżanki brandy na patelni i ostrożnie zapalić z meczu kuchni (należy zachować ostrożność; płomienie będą strzelać w górę), a następnie gotować na średnim ogniu, skrobanie dno patelni poluzować brązowe kawałki. Gdy płomienie ustąpią, dodaj brzoskwinie, konfitury i po 1/4 łyżeczki soli i pieprzu i gotuj pod przykryciem, aż brzoskwinie będą miękkie i soczyste, około 3 minut. Wymieszać pozostałą łyżkę brandy, wszelkie soki mięsne z półmiska, sól i pieprz do smaku, następnie łyżka sosu na kotlety.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
PrzetworyPrzetwory
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn