Kotlety Warzywne

Kotlety Warzywne
Kotlety warzywne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 179 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka garam masala, groch, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Spróbuj Kotlety Z Indyka, Kotlety Z Ciecierzycy, oraz Kotlety Z Kurczaka Od A Do Z dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki, marchew, fasolkę szparagową i groszek w garnku z wystarczającą ilością wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować 15 minut, aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Warzywa odcedzić, przelać do miski i zacieru z masher ziemniaków, pozostawiając kilka małych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wymieszać jajko, 3/4 szklanki bułki tartej, garam masala, pieprz cayenne, i sól do miski z puree warzywnym. Uformuj mieszaninę na małe paszteciki o grubości około 1/2 cala. Pogłębiać paszteciki w pozostałej bułce tartej do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Garam MasalaGaram Masala
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, i smażyć powlekane paszteciki, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn