Kotlety Schabowe Zawijane Boczkiem Z Przyprawionym Masłem

Kotlety Schabowe Zawijane Boczkiem Z Przyprawionym Masłem
Kotlety wieprzowe zawinięte w boczek z przyprawionym masłem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $3.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 518 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać masło, musztarda dijon, boczek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 17 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Boczek zawinięty grillowane kotlety wieprzowe z cytrusową mżawką, Cajun-Przyprawione Kotlety Schabowe, oraz Przyprawione kotlety wieprzowe z grilla lub pieczone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kotlety osuszyć papierowymi ręcznikami i obficie doprawić solą i pieprzem. Owiń pasek boczku wokół każdego z nich, zabezpieczając wykałaczką. Gotować zgodnie z poniższymi wskazówkami do średniej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
2
Usuń wykałaczkę; podawać kotlety z masłem czosnkowo-musztardowym (patrz wskazówki poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
3
Broil: Broil 4 cale od źródła ciepła, 6-7 minut. Obróć i kontynuuj pieczenie do pożądanej doneness, około 5-6 minut, aż temperatura wewnętrzna na termometrze odczytuje 145 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1
Rozgrzać patelnię grillową na dużym ogniu; dodać kotlety, zmniejszyć ogień do średniej wysokości i gotować przez 6-7 minut, aż ładnie się rumią. Obróć i kontynuuj gotowanie przez około 5-6 minut, aż temperatura wewnętrzna na termometrze odczyta 145 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2
Grill: przygotuj średnio gorący ogień w grillu; kotlety grillowe na bezpośrednim ogniu przez 6-7 minut; obróć i grilluj 5-6 minut, aż temperatura wewnętrzna na termometrze odczyta 145 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Masło czosnkowo-musztardowe: w małej misce wymieszaj składniki, aż dobrze wymieszasz. Zawiń w woskowany papier, aby kształtował się jak patyk masła. Schłodzić podczas gotowania wieprzowiny. Gdy jest gotowy do podania, pokroić na czwarte części i top każdej wieprzowiny mignon przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn