Kotlety Schabowe Zawijane Boczkiem Z Przyprawionym Masłem

Kotlety Schabowe Zawijane Boczkiem Z Przyprawionym Masłem
Kotlety wieprzowe zawinięte w boczek z przyprawionym masłem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $3.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 518 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać masło, musztarda dijon, boczek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 17 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Boczek zawinięty grillowane kotlety wieprzowe z cytrusową mżawką, Cajun-Przyprawione Kotlety Schabowe, oraz Przyprawione kotlety wieprzowe z grilla lub pieczone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kotlety osuszyć papierowymi ręcznikami i obficie doprawić solą i pieprzem. Owiń pasek boczku wokół każdego z nich, zabezpieczając wykałaczką. Gotować zgodnie z poniższymi wskazówkami do średniej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2
Usuń wykałaczkę; podawać kotlety z masłem czosnkowo-musztardowym (patrz wskazówki poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Broil: Broil 4 cale od źródła ciepła, 6-7 minut. Obróć i kontynuuj pieczenie do pożądanej doneness, około 5-6 minut, aż temperatura wewnętrzna na termometrze odczytuje 145 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1
Rozgrzać patelnię grillową na dużym ogniu; dodać kotlety, zmniejszyć ogień do średniej wysokości i gotować przez 6-7 minut, aż ładnie się rumią. Obróć i kontynuuj gotowanie przez około 5-6 minut, aż temperatura wewnętrzna na termometrze odczyta 145 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2
Grill: przygotuj średnio gorący ogień w grillu; kotlety grillowe na bezpośrednim ogniu przez 6-7 minut; obróć i grilluj 5-6 minut, aż temperatura wewnętrzna na termometrze odczyta 145 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Masło czosnkowo-musztardowe: w małej misce wymieszaj składniki, aż dobrze wymieszasz. Zawiń w woskowany papier, aby kształtował się jak patyk masła. Schłodzić podczas gotowania wieprzowiny. Gdy jest gotowy do podania, pokroić na czwarte części i top każdej wieprzowiny mignon przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn