Kotlety schabowe z ziemniakami i kapustą

Marynowane kotlety wieprzowe z ziemniakami i kapustą to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 4 porcjami. Za 2,49 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 423 kalorii, 37g białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś sól i mielony pieprz, bulion wołowy, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kapustę, możesz podążać za tym daniem głównym z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kotlety schabowe z czerwoną kapustą, Kotlety Schabowe Z Czerwoną Kapustą, oraz Kotlety Schabowe Z Boczkiem I Kapustą dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Ustaw ruszt piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Kotlety schabowe posmarować 2 łyżeczkami białego octu i posypać 1/4 łyżeczki koperku, 1/4 łyżeczki przyprawy do marynowania, soli i czarnego pieprzu.
Umieść kotlety schabowe na patelni do pieczenia.
Podsmaż w nagrzanym piekarniku, aż soki będą klarowne, a kotlety zrumienią się, 4 do 8 minut z każdej strony.
Skrop kotlety jeszcze 1 łyżeczką octu i odwróć kotlety w połowie gotowania. Termometr do mięsa z natychmiastowym odczytem włożony do najgrubszej części kotleta powinien odczytywać co najmniej 145 Stopni F (65 stopni C).
Do rondla włożyć bulion wołowy, ziemniaki i 1/4 szklanki białego octu, zagotować, przykryć i gotować przez 4 minuty. Dodaj 1/4 łyżeczki koperku, 1/4 łyżeczki przyprawy do marynowania i posiekaną kapustę; przykryj i gotuj jeszcze przez 4 minuty.
Odcedź płyn i wymieszaj 2 łyżki octu do mieszanki kapusty. Dopraw solą i czarnym pieprzem i podawaj z pieczonymi kotletami wieprzowymi.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Kotlety wieprzowe naprawdę dobrze komponują się z Pinot Noir, Chardonnay i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir]()
Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir
kawa, śliwka, granat