Kotlety schabowe z ziemniakami i cebulą

Kotlety wieprzowe na patelni z ziemniakami i cebulą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka ziemniaków Yukon gold, olej roślinny, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Kotlety schabowe z ziemniakami i cebulą, Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą, oraz Kotlety Wieprzowe Duszone W Miodzie Z Gruszkami, Czerwoną Cebulą, Fetą I Cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Płaszcz kotlety wieprzowe z mąką, i umieścić na patelni. Brązowy około 4 minut z każdej strony.
W małej misce wymieszać parmezan, sól i pieprz.
Posypać 1/2 mieszanki parmezanu na kotlety wieprzowe.
Warstw kotlety z ziemniakami.
Posypać pozostałą mieszaniną parmezanu. Top z plasterkami cebuli.
W małej misce rozpuścić kostki bulionu wołowego w gorącej wodzie. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Wlać warstwowe kotlety wieprzowe.
Przykryj patelnię i zmniejsz ciepło. Dusić 40 minut, aż warzywa będą miękkie i kotlety wieprzowe osiągną temperaturę wewnętrzną 145 Stopni F (63 Stopni C).
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.