Kotlety schabowe z salsą Mango

Kotlety schabowe z salsą Mango
Kotlety wieprzowe z Mango Salsan to meksykańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 12g tłuszczu i w sumie 289 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,12 USD za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Jeśli masz pod ręką cebulę, mango, ananasa i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety Schabowe Z Salsą Mango, Smażone kotlety schabowe z salsą Mango, oraz Smażone kotlety schabowe z salsą Mango dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Wlej 3/4 szklanki sosu sałatkowego do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj kotlety wieprzowe. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
W małej misce połącz mango, cebulę, ananasa i pozostały sos sałatkowy. Schłodź do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Odcedź i wyrzuć marynatę. Kotlety z grilla pod przykryciem na średnim ogniu lub podsmaż 4-5 cali. od ciepła przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr odczyta 145°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Odstaw na 5 minut przed podaniem.
5
Podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Kotlety wieprzowe naprawdę dobrze komponują się z Pinot Noir, Chardonnay i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Jednym z win, które można spróbować, jest Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn