Kotlety wieprzowe przepis z czarno-białą salsą może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 18g białka, oraz 1g tłuszczu. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kolendry, Dekoracja: gałązki kolendry, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Z Salsą Mango, Kotlety wieprzowe z salsą Mango, oraz Kotlety Wieprzowe Z Salsą Ananasową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 11 składników, delikatnie mieszając; przykryj salsę i schłodź co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby Przyrodzenia
2
Kotlety gotować, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (300-35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.