Kotlety Schabowe Z Salsą Czarno-Białą

Kotlety Schabowe Z Salsą Czarno-Białą
Kotlety wieprzowe przepis z czarno-białą salsą może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 18g białka, oraz 1g tłuszczu. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kolendry, Dekoracja: gałązki kolendry, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Z Salsą Mango, Kotlety wieprzowe z salsą Mango, oraz Kotlety Wieprzowe Z Salsą Ananasową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 11 składników, delikatnie mieszając; przykryj salsę i schłodź co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
2
Kotlety gotować, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (300-35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
4
Podawać natychmiast z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
5
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn