Kotlety schabowe z musztardą polane jabłkiem i cebulą
Kotlety schabowe z musztardą polane jabłkiem i cebulą wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Mieszanka pieprzu, ząbki czosnku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Kotlety Schabowe Z Musztardą, Klonowo-Musztardowe Kotlety Wieprzowe Glazurowane, oraz Kotlety Wieprzowe Z Musztardą I Bourbonem.
Instrukcje
Kotlety schabowe posypać równomiernie solą i pieprzem. Kotlety schabowe ugotować w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 2 minuty z każdej strony. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować 3 do 5 minut z każdej strony lub aż gotowe.
Wyjąć z patelni i ogrzać.
Podsmażyć cebulę i czosnek na patelni na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości.
Dodaj jabłko, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Wymieszać musztardę miodową i cydr jabłkowy i gotować 5 minut lub do dokładnie ogrzanego. Łyżka na kotlety schabowe.
Podawać z brązowym ryżem, w razie potrzeby.