Kotlety Schabowe Z Kminkiem
Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać masło, kminek, ocet jabłkowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kotlety wieprzowe z kminkiem i czerwoną kapustą, Kotlety Wieprzowe Norweskie Z Kminkiem, oraz Czyste Jedzenie Kotletów Wieprzowych Z Kminkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drobno zmielić kminek i sól w elektrycznym młynku do kawy / przypraw lub za pomocą moździerza i tłucz i rozprowadzić na talerzu. Kotlety przyprawiamy solą i pogłębiamy w mieszance przypraw, całkowicie pokrywając.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie saute kotlety aż złoty kolor i po prostu gotowane przez, o 5 minut z każdej strony.
Kotlety przełożyć na talerz.
Dodaj ocet do patelni i deglaze na umiarkowanie wysokim ogniu, skrobanie się brązowe kawałki, aż większość octu odparowuje.
Dodać sok i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o 1/2, o 3 do 5 protokół. Masło wymieszać w sosie z solą, do smaku i zalać kotletami schabowymi.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.