Kotlety schabowe z jabłkami

Kotlety schabowe z jabłkami
Ten przepis służy 4 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jabłka granny smith, szalotkę, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami, Kotlety schabowe z jabłkami, oraz Kotlety schabowe i jabłka.

Instrukcje

1
Kotlety schabowe posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
SólSól
2
Mąkę umieścić w płytkiej misce i kotlety pogłębiania po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ciepłe 2 Łyżki. olej na dużej patelni na średnim ogniu. Kotlety gotować, aż rumiane, 3 do 4 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieść na talerz i luźno przykryć folią, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Dodaj pozostałą 1 łyżkę. olej, szalotka i jabłka na patelni. Gotować, mieszając, aż zmiękną, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać dżem, ocet i bulion; gotować, mieszając i skrobanie się wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni, aż sos zgęstnieje, 1 do 2 protokół. Doprawić sosem solą, zalać kotletami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
BulionBulion
SOSSOS
SólSól
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn