Kotlety schabowe z fasolką po bretońsku

Kotlety schabowe z fasolką po bretońsku
Potrzebujesz danie główne bezglutenowe i bezmleczne? Kotlety wieprzowe z fasolką po bretońsku mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis daje 8 porcji z 3042 kalorii, 497g białka, oraz 92g tłuszczu każdy. Za 24,91 zł za porcję, ten przepis okładki 62% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga kotletów z schabu wieprzowego, oleju roślinnego, sosu pomidorowego i keczupu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone kotlety wieprzowe z zieloną fasolką i ziemniakami, Soczyste pieczone kotlety wieprzowe z brzoskwiniami i zieloną fasolką, oraz Kotlety schabowe pieczone czosnkowo + darmowe kotlety schabowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia, połączyć fasolę i sos pomidorowy. Na patelni zrumienić kotlety wieprzowe z obu stron na oleju; ułożyć na fasoli. W misce wymieszać brązowy cukier, ketchup i musztardę; polać kotlety. Posyp każdą cebulą i plasterkiem cytryny. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy soki mięsne będą klarowne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia78
Magazyn