Kotlety Schabowe Wolno Gotowane

Kotlety Schabowe Wolno Gotowane
Kotlety schabowe wolno gotowane wymagają z grubsza 8 godzin i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 411 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $2.96 za porcję. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka skrobi kukurydzianej, zwykły ryż, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Pikantne słodkie kotlety wieprzowe w wolnej kuchence-2 składniki Plus wieprzowina, Kotlety Schabowe Wolnoopalające, oraz Kotlety Schabowe Wolnoopalające dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kotlety schabowe posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2
Kotlety schabowe umieścić w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Posypać czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Zupę polać kotletami schabowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
5
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin lub aż wieprzowina jest przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Wyjąć kotlety wieprzowe z wolnej kuchenki i umieścić na talerzu; przykryć, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
7
Około 30 minut przed podaniem przygotuj ryż zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę. Wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej w sosie grzybowym w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
8
Podgrzać w wolnej kuchence 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
9
Podajemy sos na kotletach wieprzowych i ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn