Kotlety Schabowe Smażone Niçoise
Smażone kotlety wieprzowe Niçoise wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mąkę, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Podobne przepisy to Kotlety Schabowe Smażone, Kotlety schabowe z Podsmażonymi jabłkami, oraz Kotlety Schabowe Z Podsmażonymi Brzoskwiniami.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem.
Mąkę umieścić w płytkiej misce. Wieprzowinę zagrzebać w mące, obracając się do płaszcza; wytrząsnąć nadmiar mąki.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 3 1/2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Wyjąć wieprzowinę z patelni.
Dodaj czosnek do patelni; smażyć 10 sekund.
Dodaj wino, oliwki i pomidory; gotować 2 protokół. Powrót wieprzowinę na patelnię; gotować 1 minutę.
Posypać natką pietruszki.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jednym z win, które można spróbować jest Hindsight Win Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.