Kotlety Schabowe Pieczone W Sosie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać SOS pieczone kotlety wieprzowe spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,91 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 34g białka, oraz 15 g tłuszczu. 8 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz kotlety wieprzowe, sól i pieprz, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kotlety Schabowe Pieczone W Sosie, Pieczone kotlety wieprzowe z sosem, oraz Pieczone Kotlety Wieprzowe I Sos Jabłkowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Kotlety schabowe doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Kotlety schabowe podsmażyć na maśle przez około 5 minut z każdej strony.
W oddzielnej średniej misce, połączyć mleko, wodę i zupę.
Umieścić kotlety wieprzowe w naczyniu do pieczenia 9x13 cali i wlać mieszaninę zupy na kotlety.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.