Kotlety schabowe mamy
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Banalne kotlety wieprzowe mamy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 531 kalorii, 51g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka kukurydzy, kotlety wieprzowe, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Banalne Kotlety Wieprzowe, Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą, oraz Hiszpański ryż mamy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, i mieszać w czosnku. Kotlety doprawiamy solą i czarnym pieprzem. Smażyć na patelni, aż rumiane z obu stron, o 5 minut na stronie.
Umieść kotlety w przygotowanym naczyniu do pieczenia, a cebulę rozetrzyj na kotletach.
Wlać wodę do patelni i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zeskrobać i rozpuścić wszystkie soki i rumiane bitów smak z patelni do wody.
Wlać mieszaninę na kotlety wieprzowe.
Na kotlety schabowe równomiernie rozłożyć kremową kukurydzę.
Kotlety schabowe piec w nagrzanym piekarniku, aż wieprzowina będzie miękka i nie będzie już różowa w środku, około 45 minut. Natychmiastowy odczyt termometr mięsa włożony do środka kotleta powinien odczytać 145 Stopni F (63 Stopni C).
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle.
![Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.]()
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
2015 brought the earliest vintage of the decade so far. After the large 2013 and 2014 vintages and the continued drought, the vines put forth a fraction of the fruit than the previous two years. They were down approximately 30% overall but the result was exceptional quality and deep, powerful wines with great acidity. Citrus, anise, saline, and energetic.