Kotlety schabowe hoisin i miód
Hoisin i miód glazurowane kotlety wieprzowe może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś szalotki, kotlety wieprzowe, Azjatycki sos ostrygowy i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hoisin-Polane Kotlety Wieprzowe, Hoisin-Glazurowane Kotlety Wieprzowe Z Zieloną Fasolką Syczuańską, oraz Kotlety Wieprzowe Polane Miodowo-Sojowo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Pokroić szalotki po przekątnej na 2-calowe kawałki.
Pozostałe składniki z wyjątkiem wieprzowiny ubić w dużej misce.
Dodaj szalotki i wieprzowinę, obracając wieprzowinę, aby obficie obsypać sosem.
Ułóż wieprzowinę w 1 warstwie na płytkiej patelni o wymiarach 15 na 10 cali (Głębokość 1 cala). Łyżka pozostały sos z szalotki na wieprzowinę i pieczeń, aż tylko gotowane przez, 15 do 20 protokół.
Włącz brojlery i wieprzowina broil 5 do 6 cali od ciepła, aż top jest lekko karmelizowany, 2 do 5 minut.
Odstawić, odkryte, 5 minut.
Podawać wieprzowinę polaną dowolnymi sokami z patelni.