Kotlety Schabowe Glazurowane Cydrem

Kotlety Schabowe Glazurowane Cydrem
Cider-Glazed kotlety wieprzowe może być tylko głównym daniem szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,16 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 37 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, ocet jabłkowy, center-cut schabowe kotlety i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlet schabowy z jabłkami, Kotlety schabowe z marchewką, oraz Ocet Jabłkowy- & - Melasa-Kotlety Wieprzowe Glazurowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1/2 szklanki soku jabłkowego i 5 kolejnych składników w dużej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Dodaj wieprzowinę; uszczelnić torbę i marynować w lodówce co najmniej 8 godzin, okazjonalnie obracając torbę.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Wyjąć wieprzowinę z worka i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Kotlety posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
5
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj kotlety na patelnię; gotować 10 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Kotlety ułożyć na półmisku i przykryć luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Wylać nadmiar tłuszczu z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodaj pozostałe 1 łyżeczkę oleju do patelni; podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Dodaj szalotki; smażyć 3 minuty lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
11
Dodaj pozostałe 1/2 szklanki soku jabłkowego i octu jabłkowego, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki; gotować 4 minut lub aż płyn zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Kotlety wieprzowe podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
13
Kotlety posypać równomiernie natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W37 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn