Kotlety schabowe faszerowane serem pleśniowym z gruszkami

Kotlety schabowe faszerowane serem pleśniowym z gruszkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów wieprzowych nadziewanych serem pleśniowym z gruszkami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka center-cut schab kotlety, ser, oliwa z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ser pleśniowy, boczek i szczypiorek Nadziewane kotlety wieprzowe, Kotlety wieprzowe faszerowane gorgonzolą z gruszkami, oraz Kotlet schabowy z serem pleśniowym z jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdego kotleta wieprzowego, aby utworzyć kieszeń. Stuff 2 łyżki pokruszonego sera pleśniowego do każdej kieszeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
2
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu równomiernie po obu stronach wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
3
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj wieprzowinę na patelnię; smażyć przez 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć wieprzowinę z patelni i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Roztopić masło na patelni; zawirować do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać gruszkę; posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu. Smażyć 4 minuty lub do lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
GruszkaGruszka
SólSól
9
Podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W24 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn