Kotlety schabowe duszone w sosie grzybowym

Kotlety schabowe duszone w sosie grzybowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów wieprzowych duszonych w sosie grzybowym. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 361 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz krem z zupy grzybowej, sól przyprawową, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kotlety schabowe duszone z sosem pieczarkowym, Kotlety wieprzowe duszone z sosem i ryżem, oraz Kotlety schabowe duszone z sosem śmietanowym.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jednym z win, które można spróbować jest Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn