Kotlety Schabowe Duszone
Duszone kotlety wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 519 kalorii, 44g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz rosół z kurczaka, cebulę, świeżo natkę pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Kotlety Schabowe Duszone, Kotlety Schabowe Duszone, oraz Kotlety Schabowe Duszone.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię żaroodporną na dużym ogniu. Kotlety schabowe doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodaj 1 łyżkę oleju rzepakowego na patelnię.
Dodać kotlety schabowe i podsmażyć z obu stron na złoty kolor.
Wyjąć z patelni i odstawić.
W tej samej patelni na średnim ogniu dodać pozostałą łyżkę oleju rzepakowego, cebula i grzyby i smażyć, aż lekko zmięknie.
Dodać mąkę i kminek i gotować, aż lekko złoty kolor. Wymieszać bulion z kurczaka i musztardę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, dodać pietruszkę i powrót wszystko, ale 1 kotlet schabowy z powrotem na patelni. Rezerwy 1 kotlet schabowy na okrągło 2 receptury zawijas kapusty wieprzowej. Doprawić solą i pieprzem.na kotlety schabowe polać sosem. Gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, lub aż kotlety schabowe są gotowane przez.
Przełożyć na talerze i podawać z sałatką z klina Lodowego.
Wyjąć rdzeń z sałaty i pokroić na 4 ćwiartki. Ułożyć na talerzach i odstawić.
W małej patelni saute boczek aż chrupiące.
Wyjąć z patelni, na talerz wyłożony papierową torbą lub papierowymi ręcznikami. Po ostygnięciu pokroić na małe kawałki i dodać do małej miski. Na patelni na małym ogniu, dodać brązowy cukier, ocet i sól i pieprz, do smaku.
Ubij razem, aż do całkowitego rozpuszczenia cukru. Wymieszać z jajkiem i boczkiem i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Wlać na wierzch góry lodowej kliny i podawać natychmiast.