Kotlety schabowe balsamiczne z kaszą z czerwonej papryki
Balsamiczne schabowe polane kaszą z czerwonej papryki to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 387 kalorii, 27g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieczoną paprykę, masło, czosnek w butelce, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety Schabowe Glazurowane Balsamicznie, Kotlety Schabowe Glazurowane Balsamicznie, oraz Kotlety schabowe balsamiczne i Polenta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę i 1/2 łyżeczki soli do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sól
2
Dodaj kaszę, masło i czosnek, mieszając trzepaczką. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Czosnek
Kasza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Zdjąć z ognia; wymieszać z czerwoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
4
Podczas gotowania kaszy, podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Kasza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Posypać wieprzowinę 1/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Wieprzowina
6
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Zdjąć z patelni. Wymieszać z octem i miodem, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę lub do zgęstnienia, stale mieszając trzepaczką. Powrót wieprzowiny na patelnię; obrócić się do płaszcza.
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.