Kotlety Pomidorowe I
Kotlety pomidorowe I to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 347 kalorii, 34g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sosu pomidorowego, olej roślinny, sól czosnkowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kotlety pomidorowe II, Kotlety wieprzowe w sosie pomidorowym, oraz Kotlety wieprzowe z kapustą i pomidorem.
Instrukcje
Kotlety schabowe doprawiamy solą czosnkową do smaku. Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kotlety i brązowy w oleju przez około 4 do 6 minut z każdej strony.
Wyjąć z patelni i odstawić.
W tej samej patelni, podsmażyć cebulę i seler, aż przezroczyste.
Dodaj koncentrat pomidorowy i podgrzewaj, mieszając, aż płyn będzie bulgotał.
Dodaj sos pomidorowy i ciepła przez, mieszając, aż bulgotanie.
Dodaj wodę do cienkiego sosu. Powrót kotlety na patelnię, zmniejszyć ogień do bardzo niskiej i niech gotować, aż mięso jest bardzo miękkie i sos zgęstnieje (o 1 1/2 do 2 godzin), dodając wodę w razie potrzeby.