Kotlety jagnięce zawinięte w kiełbasę z masłem Tapanadowym

Kotlety jagnięce zawinięte w kiełbasę z masłem Tapanadowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać kiełbasa owinięte kotlety jagnięce z masłem Tapanade spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 258 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, szalotki, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kotlety Jagnięce Z Masłem Pomarańczowym, Kotlety jagnięce z masłem cytrynowym, tymiankowym i musztardowym, oraz Grillowane kotlety jagnięce z azjatyckim sosem maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kotlety posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać kotlety; sear tylko do brązowego, o 1 minutę na stronie.
4
Przełożyć na talerz i ostudzić.
5
Roztopić masło w małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać szalotki i czosnek; smażyć do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
7
Dodać kminek; wymieszać 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
8
Przełożyć do średniej miski i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Wymieszać mieloną jagnięcinę, wieprzowinę, jajko, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, brandy i Maderę na szalotkę. Podzielić mieszaninę mięsa na 4 równe porcje. Nacisnąć każdą porcję mieszanki mięsa wokół każdego kotleta jagnięcego, całkowicie pokrywając mięso i naciskając, aby przylegać, pozostawiając odsłonięte kości. (Można przygotować 6 godzin wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona JagnięcinaMielona Jagnięcina
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
MaderaMadera
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
(duża Tuba)(duża Tuba)
(Keebler)(Keebler)
10
Rozgrzej piekarnik do 232°. Spray obramowane blachy do pieczenia z nonstick spray.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Ułożyć kotlety jagnięce na prześcieradle. Piecz, aż termometr włożony do środka kotletów rejestruje 125 ° F do 130 ° F dla średnio rzadkich, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
12
Na każdym z 4 talerzy umieść 1 Podwójny kotlet. Na wierzchu po 2 plastry masła Tapenade.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tapenada Z Oliwek, PodzielonaTapenada Z Oliwek, Podzielona
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn